OGameAutomizer

Old OGame Automizer v1.0.34 / DEAD => OGameAutomizer Development => Feature Requests => Topic started by: Rabauke(AntaresDE) on Sep 06, 2017, 07:38 pm

Title: Planet/Moon Scanbot for active players
Post by: Rabauke(AntaresDE) on Sep 06, 2017, 07:38 pm
Hey, Ive been trying around with a simple OAscript to scan all active players in a certain region.
Problem: it is WAY too slow. There seems to be a delay between fleets sent or something. I tried sending with "sendfromgalaxypage" (its called something like that) and normal fleetsending. No speed difference. It never fills more than 2-4slots at the same time. A whole galaxy takes multiple hours.

So to my question: Any way to speed it up? Is there built in delay in OA that can be deactivated? Anyone else using a different kind of Scanbot that can be shared?

Greetings,
Rabauke from Uni Antares.de
Title: Re: Planet/Moon Scanbot for active players
Post by: 7legs on Sep 07, 2017, 10:40 am
I'm trying something like that, but having the same problem!
Can you post the code to comparate please?
Title: Re: Planet/Moon Scanbot for active players
Post by: Rabauke(AntaresDE) on Sep 09, 2017, 11:26 am
Hey! Yea sure. Im not at home right now but basicly I just just the script to scan moons given by DevilsHand (I think, its in the Scripting Manual)

If you go to http://ogameautomizer.com/doc/scripting_manual.html and search for "spy moon" you'll find what I used to start. I changed it up a bit but the problem already exists with this version. Way too slow probing.