Version 6.6.1-pl1 ? End offf OgameAutomizer ?????

Started by Bourice, Feb 10, 2018, 04:00 pm

previous topic - next topic
Go Down

Bourice

hello everybody :)

So, do you have problem with new version ( authentication with adress mail )

I have this in OgameAutomizer

"

15:56:09 : Error 404 !
15:56:09 : GET / HTTP/1.1

15:56:09 : Host: fr.ogame.gameforge.com/game/index.php?page=overview&relogin=1&loginType=email

15:56:09 : User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:55.0) Gecko/20100101 Firefox/55.0

15:56:09 : Accept: text/html, image/gif, image/jpeg, *; q=.2, */*; q=.2

15:56:09 : Accept-Language: en-us;q=0.5,en;q=0.3

15:56:09 : Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7

15:56:09 : Accept-Encoding: gzip,deflate

15:56:09 : Connection: Keep-Alive

15:56:09 :

15:56:09 :
15:56:09 : Pseudonyme ou mot de passe incorrect ( In english Name and password are wrong )

"

But they are right when i whrite them in the navigator.

So, if someone can help me, i'm waiting for ? :D

See you soon.

DJA-1990

Hi,

The Bot works fine with this Version.

You have little mistake in the Server URL.
In front of the "[...]fr.ogame.com" is missing the Server number.

For example: s100-fr.ogame.com

See you soon =)


Bourice

Hi, my friend.

You are fast ^^

But that's not the problem.


"17:49:40 : File : config_https://s126-fr.ogame.gameforge.com/game/index.php?page=overview&relogin=1&logintype=[email]email_blueyestyle@hotmail.com[/email].ini is not there
17:49:41 : Error 404 !
17:49:41 : GET / HTTP/1.1

17:49:41 : Host: fr.ogame.gameforge.com/game/index.php?page=overview&relogin=1&loginType=email

17:49:41 : User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:55.0) Gecko/20100101 Firefox/55.0

17:49:41 : Accept: text/html, image/gif, image/jpeg, *; q=.2, */*; q=.2

17:49:41 : Accept-Language: en-us;q=0.5,en;q=0.3

17:49:41 : Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7

17:49:41 : Accept-Encoding: gzip,deflate

17:49:41 : Connection: Keep-Alive

17:49:41 :

17:49:41 :
17:49:41 : Pseudonyme ou mot de passe incorrect "


So, what do you think please ?!



See you soon :)

Bourice

Sorry my bad '^^

I'm the best noob ever :D

I forget to erase http"s" for adress server.


Sorry, I apologize ^^

Go Up